Peste 627 șoferi 🚘 își urmăresc deja peste 1257 de puncte penalizare auto. Tu ești unul dintre ei?

Termeni și condiții

Accesul și navigarea pe site-ul PunctePenalizare.ro sunt guvernate de următoarele reguli și conformitatea cu legislația în vigoare. Prin utilizarea acestui website, vă exprimați consimțământul implicit față de termenii și condițiile enumerate mai jos.

1. Platforma PunctePenalizare.ro

Regulile și condițiile menționate se aplică tuturor vizitatorilor, inclusiv celor care au un cont pe acest website. Este posibil ca PunctePenalizare.ro să conțină link-uri către alte resurse online, iar acest website nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau termenii de utilizare ai altor platforme.

2. Interacțiunea cu Platforma

Accesul la acest website este gratuit. Scopul acestei platforme este de a oferi utilizatorilor un instrument simplu pentru gestionarea punctelor de penalizare. Este necesar să vă creați un cont pentru a accesa anumite funcționalități. Utilizarea acestui cont trebuie să fie în conformitate cu regulile specifice stabilite.

Contul creat trebuie utilizat în scop personal și non-comercial. Orice distribuire sau replicare a informațiilor (text, imagini, video sau alte materiale) de pe acest website necesită acordul prealabil scris al administratorului. Modificarea sau degradarea website-ului este permisă doar în cazul accesului legal și prestabilit.

Utilizatorii sunt obligați să respecte termenii și condițiile impuse de PunctePenalizare.ro pentru a beneficia de accesul la anumite pagini și funcționalități. Înregistrarea unui cont de utilizator este necesară pentru a accesa anumite resurse, iar utilizatorul este singurul responsabil pentru utilizarea corespunzătoare a contului. PunctePenalizare.ro nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele daune cauzate prin utilizarea neadecvată a contului.

3. Proprietatea Intelectuală

Conținutul oferit de acest website este destinat unui scop informativ și este disponibil gratuit. Orice utilizare comercială, inclusiv copierea, reproducerea sau distribuirea conținutului, necesită acordul scris prealabil al proprietarului dreptului de proprietate intelectuală, adică PunctePenalizare.ro.

PunctePenalizare.ro își rezervă toate drepturile asupra conținutului său.

4. Ștergerea Contului

Pentru ștergerea unui cont, vă rugăm să trimiteți un mesaj la adresa contact@PunctePenalizare.ro. Un operator va procesa solicitarea în termen de maxim 30 de zile de la primirea cererii.

5. Limitarea Răspunderii

PunctePenalizare.ro nu va fi responsabil în nicio circumstanță pentru orice daune, inclusiv pierderea informațiilor, rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului sau a informațiilor conținute în el. Platforma își rezervă dreptul de a adăuga, modifica sau retrage informații în orice moment, fără notificare prealabilă utilizatorilor.

6. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Acest website este destinat utilizatorilor de toate vârstele. Prin utilizarea acestui website, vă declarați de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

PunctePenalizare.ro își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile fără notificare prealabilă a utilizatorilor.

Deschide cont

Parola îți va fi trimisă pe adresa de e-mail.

Contul tău

Completează adresa de e-mail și parola pentru a intra în cont.

Recuperare parolă

Completează adresa ta de e-mail și îți vom trimite o nouă parolă.