Peste 627 șoferi 🚘 își urmăresc deja peste 1257 de puncte penalizare auto. Tu ești unul dintre ei?

Politica de confidențialitate

Privind protejarea intimității dumneavoastră, vă punem la dispoziție această pagină explicativă referitoare la practicile noastre de informare online și modul în care informațiile dumneavoastră sunt colectate și utilizate.

Toate datele cu caracter personal furnizate către PunctePenalizare.ro prin intermediul site-ului, inclusiv informațiile colectate prin formularele online, sunt considerate a fi furnizate voluntar, în conformitate cu articolul 1, paragraful b) din Decizia nr. 100/2007 emisă de către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. PunctePenalizare.ro nu va fi responsabilă pentru inexactitatea sau caracterul incomplet al datelor furnizate de către utilizatorii site-ului.

Pentru a asigura confidențialitatea informațiilor colectate prin intermediul site-ului, PunctePenalizare.ro implementează proceduri interne și măsuri de securitate. Nicio informație nu va fi dezvăluită terțelor părți fără acordul prealabil al proprietarului datelor.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii acestui site au dreptul de acces, opoziție și intervenție asupra datelor cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului.

Utilizatorii vor primi mesaje de tip e-mail de la PunctePenalizare.ro doar în urma completării formularului de înregistrare. PunctePenalizare.ro își rezervă dreptul de a înceta trimiterea unor astfel de mesaje fără a oferi vreo explicație sau notificare prealabilă și fără a fi ținută responsabilă pentru neprimirea sau întârzierea acestora.

PunctePenalizare.ro nu stochează nicio informație care ar putea, de unul singur, să identifice utilizatorii individuali ai acestui serviciu fără permisiunea lor. Orice cookie-uri care pot fi utilizate de către acest site sunt folosite numai pe bază de sesiune pentru a menține preferințele utilizatorilor și nu sunt partajate cu terțe părți.

Deschide cont

Parola îți va fi trimisă pe adresa de e-mail.

Contul tău

Completează adresa de e-mail și parola pentru a intra în cont.

Recuperare parolă

Completează adresa ta de e-mail și îți vom trimite o nouă parolă.